Nieuws

Stichting Tear vond onze combinatie van Nacht zonder Dak met Dag zonder Dak op startzondag heel leuk. Ze hebben gevraagd of ze daarover een klein artikeltje mochten maken en publiceren op hun site en sociale media. Uiteraard is publiciteit nooit weg.

Dit is het resultaat: https://www.nachtzonderdak.nl/nieuws/2019/09/16/dag-zonder-dak/
In de herfstvakantie, op maandag- en dinsdagochtend 21 en 22 oktober, zal de VakantieBijbelClub plaatsvinden voor alle kinderen, in de basisschoolleeftijd tot en met 12 jaar! Op een ontspannen manier wordt er verteld over de liefde van Jezus vanuit de Bijbel.

Het thema dit jaar is “Schatrijk!”

Vanaf 09.45 uur ben je welkom in basisschool De Fontein en gaan we luisteren en kijken naar een Bijbelverhaal, zingen, knutselen en spelletjes doen. Om 12.15 uur gaan we weer naar huis. Ook vriendjes en vriendinnetjes, buurjongens of -meisjes, nichtjes en neefjes; iedereen is welkom ongeacht de achtergrond. De entree is gratis, fooienpot is aanwezig.

Op zondag 27 oktober zal er in de ochtenddienst in de Hervormde Kerk aangesloten worden op het thema Schatrijk! Ook daar ben je van harte welkom. De dienst begint om 09.30 uur, adres Aardamseweg 3, Ter Aar.

poster VBW 2019
Op 7 september gaan we weer met een groep jongeren in de tuin van de pastorie in zelfgemaakte kartonnen hutten de nacht doorbrengen. Hiermee willen we aandacht vragen voor dakloze kinderen in de wereld. Het team kan gesponsord worden. Het geld dat daarmee wordt opgehaald gaat naar stichting Tear die daarmee projecten voor daklozen financieert.
Tijdens startzondag zal een sponsorvel in de Aarkant liggen, maar je kunt ook online sponsoren via https://www.nachtzonderdak.nl/ter-aar.

Poster NzD 2019
Hieronder staat de uitnodiging voor de startzondag van 2019. Wees welkom!

Uitnodiging startzondag 8 september 2019
Tijdens de 40-dagentijd voor Pasen 2020 willen we met een enthousiast projectkoor het mooie arrangement
van de Mattheus Passie, bewerkt door Gerard van Amstel en
Piet van Midden, ten gehore brengen.

Hiervoor zoeken we nog zangers en zangeressen.
Daarnaast vullen we ons kleine combo graag aan met
een gitarist en een drummer.

Het oefenen zal op vrijdagavond zijn, van 19.00 u. tot uiterlijk 20.30 u. We starten op vrijdagavond 8 november.
In december zullen we een paar weken pauze houden, waarna we in januari weer van start gaan.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven (of informatie vragen) bij:
Marionne de Vries: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0172-573806
Jolanda Braam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0172-602627

GRAAG TOT ZIEN(G)S!
muzieknoten