Nieuws

In samenwerking met !Triggr organiseert onze dominee, Marina van der Zwaag, dit jaar 4 stiltewandelingen, op de wisseling van de seizoenen. Meer informatie over de wandeling en (gratis) aanmelding is te vinden op de site van !Triggr.

Flyer stiltewandeling 2020

Zondag 16 februari is er een dienst voor jong en oud met als thema "Een God van nieuwe kansen", gebaseerd op Sirkelslag Young van afgelopen 7 februari waar een groep jongeren aan meegedaan heeft.

De dienst begint om half tien. Koffie, thee en limonade staan na de dienst klaar, zodat we ook nog even gezellig kunnen napraten.

Je bent van harte welkom!

Dienst voor jong en oud 16 2 2020

Zondag 26 januari is om 16:00 uur weer kinderkerk in Ter Aar. Bekijk voor meer informatie de uitnodiging hieronder.

Kinderkerk 26 januari 2020 flyer
Kerstnachtdienst 2019
Kop levende adventskalender
Elke dag een open huis met koffie in Ter Aar

U kent het wel: de traditionele adventskalender met deurtjes waarachter een
cadeautje zit verstopt. We willen dat in Ter Aar dit jaar wat grootser aanpakken. Er zullen in de donkere adventstijd nog steeds deurtjes open gaan, maar dit keer de deuren van huizen in Ter Aar. Elke dag een ander adres waar ’s-morgens de koffie en thee klaar staan, en waar u een praatje kan maken met mensen die misschien wel onbekend voor u zijn. Weet u welkom.
Zo willen we als kerken, als het ware, onze deuren openen voor alle mensen in het dorp en tonen wat we als kerk(leden) willen zijn: open en betrokken kerken voor het dorp.
De adressen waar deze weken vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.00 uur de koffie klaar staat vindt u op de poster hieronder.
Kom gezellige langs en neem vooral iemand mee.

De Gereformeerde en Hervormde Diaconie

Levende adventskalender 2019