Nieuws

VBC 2020 duik erinWij hopen dat de Vakantie Bijbel Club in de herfstvakantie, op maandag 19 en dinsdag 20 oktober, weer kan plaatsvinden! Zet u/ jij de data vast in de agenda? Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom in de ochtenden van 9.45-12.15 uur op basisschool de Vaart, locatie Zuid. Er wordt een Bijbelverhaal vertelt, geknutseld, spelletjes gedaan, en nog veel meer! Het thema dit jaar is: "Duik erin!". Op maandagavond van 19.00-21.30 uur zijn alle tieners van 12-16 jaar welkom! Ook dit jaar zal er weer een spel gedaan worden. Je bent van harte welkom!

We zullen de corona regels hanteren.

Mocht je het leuk vinden te helpen als leiding, neem dan contact op met Lucinda van Harten.

Hartelijke groet, het bestuur en de medewerkers van de Vakantie Bijbel Club
Afgelopen dinsdagavond vond in de buitenlucht bij de Hervormde kerk en het gemeentehuis een zanguurtje plaats. Dit zanguurtje is spontaan opgekomen en in een paar dagen georganiseerd door beide kerken. Er waren totaal 22 mensen op af gekomen. Iedereen vond het heel fijn om weer eens lekker uit volle borst (mee) te kunnen zingen. Dat mist iedereen in de kerk toch wel. Een mooie gelegenheid zo om weer even het zanghart op te halen.

Zanguurtje 2020 09 15
Als gezamenlijk initiatief van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk is spontaan een zanguurtje georganiseerd. Omdat we allemaal het zingen in de kerk toch wel erg missen, gaan we in de buitenlucht een uurtje zingen. Lekker laagdrempelig en uiteraard coronaproof!

Datum: dinsdag 15-9-2020
Tijd: 19:30 - 20:30 uur
Locatie: Bij het gemeentehuis van Ter Aar

Op 20 september vindt de derde stiltewandeling plaats onder leiding van Marina, uiteraard met gepaste maatregelen. Meer informatie over de wandeling en (gratis) aanmelding is te vinden op de site van !Triggr.

Flyer Stiltewandeling

De afgelopen week is er hard gewerkt in de kerk om de nieuwe, vaste video-opstelling te realiseren. Binnenkort volgt een bericht met foto's van deze week. Met de nieuwe opstelling kunnen we alle diensten live streamen. Waar de beamer werd bediend, links achterin, is nu een regiemeubel verrezen voor de bediening van zowel de beamer als de camera.
Met de nieuwe video-opstelling gaan we ook over naar een nieuw YouTube-kanaal, waar de kerkdiensten live te volgen zijn en de oude diensten nog 2 maanden zichtbaar blijven. Het oude kanaal gaat binnenkort verdwijnen. Abonneer je dus (gratis) op dit nieuwe YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCJ_8fxQTmq_SMYZcKktE2Xg. Of zoek naar “Gereformeerde Kerk Ter Aar - nieuw”.

15 minuten voordat de dienst begint, zal de live stream gestart worden. Kort daarna zal deze zichtbaar zijn op de homepagina van het YouTube-kanaal. Rechts naast de video staat in rood "NU LIVE". Klik op deze video en je kunt de dienst bekijken. Hieronder zie je hoe dat eruit ziet.
Let op: Als de live stream nog niet gestart is, staat de video met "NU LIVE" er nog niet. Laad de internetpagina dan iets later opnieuw of klik opnieuw op de link.

YouTube kanaal live stream