In onze kerk maken we gebruik van een beamerinstallatie. Hiermee wordt de orde van dienst weergegeven, waarbij de liederen volledig getoond worden om mee te kunnen zingen. Ook kan de beamer gebruikt worden om bijvoorbeeld de preek te ondersteunen met beelden, al dan niet met geluid. Voor het projecteren van foto's of filmpjes tijdens de preek, graag duidelijk in de mail of orde van dienst aangeven, bij voorkeur ook het moment waarop het in de preek getoond dient te worden. Dit kan voor de dienst nog even met de beameraar van dienst doorgesproken worden.

De orde van dienst dient uiterlijk 18:00 uur op donderdag voor de dienst verstuurd te worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor vragen met betrekking tot de presentatie en het gebruik van de beamer kan contact opgenomen worden met het beamerteam, via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..