In verband met de maatregelen is het aantal kerkelijke bijeenkomsten beperkt. Ook de toegang tot de wekelijkse kerkdienst is beperkt mogelijk.

Wij zenden onze kerkdiensten uit via Youtube Live Stream. Bekijk de Live Stream of houdt ons Youtubekanaal en onze Facebookpagina in de gaten.

Welkom bij de website van de Gereformeerde Kerk van Ter Aar.

U vindt hier informatie over onze kerk, de kerkdiensten, maar ook de diverse activiteiten die wij door het jaar heen organiseren. De geplande activiteiten, vergaderingen en de kerkdiensten kunt u bekijken in de agenda.

Voor het jaarthema volgen wij de Protestantse Kerk Nederland. Wij relateren verschillende kerkdiensten en activiteiten door het jaar heen aan dit thema. Hierbij kan gedacht worden aan de startzondag en de groothuisbezoeken. Het thema van het seizoen 2019/2020 is: Een goed verhaal.

Promotiefilm van onze kerk: