In verband met de coronamaatregelen zullen we voorzichtig een aantal kerkelijke bijeenkomsten opstarten waar mogelijk en rekening houdend met de maatregelen. Toegang tot de wekelijkse kerkdienst is beperkt mogelijk.

Wij zenden onze kerkdiensten live uit via ons YoutubekanaalYouTube logo
Alleen luisteren naar de kerkdienst kan ook via de Kerkomroep.

Welkom bij de website van de Gereformeerde Kerk van Ter Aar.

U vindt hier informatie over onze kerk, de kerkdiensten, maar ook de diverse activiteiten die wij door het jaar heen organiseren. De geplande activiteiten, vergaderingen en de kerkdiensten kunt u bekijken in de agenda.

Voor het jaarthema volgen wij de Protestantse Kerk Nederland. Wij relateren verschillende kerkdiensten en activiteiten door het jaar heen aan dit thema. Hierbij kan gedacht worden aan de startzondag en de groothuisbezoeken. Het thema van het seizoen 2020/2021 is: Het goede leven.

Promotiefilm van onze kerk: